tirsdag 21. oktober 2008

Boks til mamma

Forrige fredag slang jeg med med på kurs på Bikuben. Kursholder var Carolyn Peeler fra Melissa Frances. Ta en tur i bloggen hennes, hun lager masse fint.

På kurset skulle vi lage bl.a. en boks til å oppbevare f.eks. kort i. Det går jo ikke an å være på Bikuben uten å shoppe, og siden det var gøy å lage boks, så ble det med hjem materialer til en til (blandt annet...) . Denne er til å ha ting og tang i, og den skal mamma få på bursdagen sin.

Boks og pyntepapir er fra Melissa Frances, knappene er fra mammas knappelager (som ikke er så stort lenger etter at jeg har vært der). Bokstavene er chipboard som jeg har embosset med kobberfarget embossingpulver.

Last Friday I attended a class held by Carolyn Peeler at Bikuben. Carolyn works with Melissa Frances. Check out her blog - she makes the most gorgeous stuff.

The subject was to alter a window box and make some cards to put into it. Since it is quite impossible to visit Bikuben without shopping, I went home with materials for yet another box (amongst other things..).

This boxs is for my mother on her birthday. She can use it for whatever stuff she likes - or "ting og tang" as we call it. The box and the papers are from Melissa Frances.