søndag 18. januar 2009

Jubileum! - Og sukkersøttutfording # 24

Tirsdag er en stor dag! Da blir Hans Kristian 10 år! Gurimalla som tiden flyr. Bursdagskortet jeg har laget til ham er også mitt bidrag til ukens Sukkersøtt-utfordring. Den er laget av Anita Thorsen, og går ut på å lage sitt eget pynteark. Det har jeg aldri gjort før - men jeg kommer garantert til å gjøre det igjen. Det var kjempegøy!

Jeg har brukt Timeworks maskene fra Tim Holtz. De er råmorsomme å jobbe med. Utgangspuktet er et akvarellark (200g). Har først laget ett lag med masker og distress ink i diverse farger. Deretter har jeg brukt et bakgrunnstempel fra Minne-hjørnet som er embosset med distress embossingpulver. Til slutt la jeg enda ett lag med med maske. Jeg har latt en av maskene bli gjennomgangstema på alle sidene i kortet.Motivet er fra stempelsamlingen The Boys fra Stampers Anonymous. Kronen er grungeboard som er malt med distress cracle paint. Bokstavene er chipboard fra Heidi Swapp. Metallpynten er fra Tim Holtz.

(Han får nå finne seg i å være den lille prinsen vår selv om han blir 10... :-))

På innsiden har jeg brukt et stempel fra samlingen Til Konfirmanten fra Stempelglede. Jeg synes dette er et fint vers som passer både her og både der. Skulle gjerne hatt grunge-varianten hennes, men ettersom jeg ikke hadde det, så måtte jeg "grunge" det litt til selv. Metallpynt fra Tim Holtz. Litt vanskelig å se på bildet, men jeg har brukt masken her også.

Innside 2 - teksten er skrevet ut fra PC'n. Også her har jeg brukt masken.

Marie Antoinette Award!
Gry-Heidi har vært så snill å gi meg denne awarden. Hun er en meget kreativ dame som er vel verdt et bloggbesøk.


The award is called 'The Marie Antoinette' a Real Person, a Real Award. The rules are:
1. Link to the person who gave you the award
2. Nominate 7 more persons
3. Link the nominees and let them know about this award
4. Post the award on your blog

Jeg sender den videre noen av mine inspirasjonskilder:

Hanne (limogglitter) , Maya, Eli og Nina. Gry-Heidi - du får den også tilbake ;-)