tirsdag 9. desember 2008

Ett trykk - månedsutfordring #2 - Desember

I går skulle jeg lage et 50 årskort til en god kollega, og hadde skikkelig idétørke. Takk og pris for alle dere flinke damer der ute - og for utfordringsblogger!

Jeg ramlet over Ett Trykk sin utfordring nr 2 for desember, og dermed ble det to fluer i ett smekk. 50 årskort og mitt første bidrag ever til Ett Trykk sine utfordringer.

Jeg har brukt - som vanlig -stempler fra Stempelglede, Grunge Collection, mønsterark av ukjent opprinnelse - Distress Vintage Photo, bånd og diverse annet dilldall.Navn og dato er skrevet ut på PC'n og punchet ut med WordWindowPunchen.Tallene er chipboard som er distresset med vintage photo, stemplet på med en av swirlene fra Grunge Collection og til slutt har den fått et lag med Diamond Glaze. Tallene ble nesten litt teak-aktige i utseendet etterpå.
Close up av tallene.


Hurra for deg! Stempel fra Papirgleder??Detalj.
På innsiden av kortet har jeg festet en blomst på hver "vinge". Disse er laget med stempler fra Stempelglede og punchet ut med Retro Flower punchene (stor og medium).På blomstene har jeg brukt distress vintage photo, Glimmer Mist i fargene Silver og Latte, og til slutt en dæsj med Diamond Glaze. Jeg brakk litt på de når de var tørre slik at de fikk litt krakeleringer her og der.


Close up av blomstene.

Baksiden. Personlig stempel fra Scrapmagasinet.

Og så må hun jo få en liten pakke også. Denne er pakket inn i en side fra en gammel bok. Jeg har distresset litt her også..


7 kommentarer:

Solbjørg sa...

Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min!
Dette kortet er kjempe nydelig,et flott bursdagskort.

Solbjørg

Solveig sa...

Så flott dette ble!

Pia sa...

Tak for søde kommentarer og sikke nydelige kort du har lavet

Anita Thorsen sa...

Lekker løsning på brettekortet. Takk for at du er med på utfordringen :)

Hilsen Anita

Nina sa...

Så lekkert brettekort:)

Bibbi sa...

Nyyyydelig kort og gave!

Maya sa...

Åhhh nyydelig og forseggjort kort og pakke!!
Tenker mottaker ble både glad og imponert!
Ha ei fortsatt flott helg,
klem fra Maya :)