tirsdag 5. mai 2009

70-års jubilant

Her er et kort jeg har laget til en onkel som ble 70 år for et par dager siden. Noen ganger bare MÅ man ha et spesielt stempel - og det måtte jeg her. Stempelet er fra Art Impression - innkjøpt på Bikuben.

Ellers på forsiden har jeg brukt thickers fra American Crafts, blomster fra Prima, bånd fra Stampin 'up og knapper fra bestemor.


Innside:
Bakgrunnen til venstre har jeg laget selv og stempelet er fra Stempelglede. Til høyre har jeg laget en tag som har en lomme til gavekort på baksiden.
Baksiden av tagen med gavekortlomme og baksiden av kortet med mitt
personlige stempel.
6 kommentarer:

Pia sa...

flot og gennemført kort, sjovt motiv

Bibbi sa...

Så flott et kort!!

Hærlig motiv og veldig gjennomført kort på alle sider....

Nydelig!!

Nina sa...

Stilig kort! Herlig stempel. Blir virkelig imponert over hvor flott du pynter alle sidene.

Gry-Heidi sa...

Kanonflott!! Jeg skjønner godt hva du mener med at man bare mååå ha et spes. stempel :)Det ble skikkelig stilig med taglomma også!
Likte den :)

Klem, Gry-Heidi

Ingunn sa...

For et råstilig kort! Er så imponert over den flotte pyntinga på alle sidene! Virkelig lekkert! Tenker mottakeren av dette ble veldig, veldig glad!
Det ligger noe i bloggen min til deg! ;)

Klem!

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛